Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Минесота

Имот за продажба в Минесота

Минесота граничи на север с Канада, на юг с Айова, на изток с Уинсонсин, на запад със Северна Дакота и Южна Дакота

Минесота е 32-та федерална държава на Съединените американски щати и има население от 4 919 479 жители. Столицата е Свети Павел, но най-гъсто населеният град е Минеаполис; други подходящи центрове са Duluth, Rochester и Bloomington.

Минесота е известен със своите езера, със студения си климат и със своята "Минесота от Минесота".

Известна като земя на десетте хиляди езера, Минесота е най-гъсто населената държава в страната и често се цитира като една от най-здравите държави в Америка, така че е много приятно място за търсене на имоти за продажба в Минесота.

Но въпросът е на пазара на недвижими имоти в Минесота, който през 2018 г. е енергичен.

Ако искате да купите имот за продажба в Минесота, трябва да знаете, че затворените продажби са намалели с 6% спрямо миналата година, а продажбите са спаднали с 4%.

Има подобрение на цените спрямо миналата година. Жилищата в Минесота също продължиха да се оценяват като стойност, но с малко по-нисък процент от средните за страната. Средната цена на продажната цена за продажба в Минесота се е увеличила с 8,2% през последната година, като се очаква тази стойност да нарасне с 4,9% през следващата година.

Факторите, които оказват влияние върху пазара на имоти в Минесота през 2018 г., са различни.

Инвентаризацията остава най-големият фактор за пазара на недвижими имоти в Минесота. От декември 2016 г. до декември 2017 г. инвентаризацията е спаднала с 27,5%, което води до най-ниската стойност за пазара на имоти в Минесота от 2004 г. насам.

Това със сигурност е правилният пазар за продавач, който има собственост за продажба в Минесота. Офертата остава ниска, тъй като търсенето остава високо, което помага да се увеличат цените на жилищата.

Това означава, че не само предлагането на жилища ще бъде важно за наблюдение през 2018 г., но и наличните ценови диапазони.

Експертите прогнозират, че до края на годината цените ще достигнат 5%, което ще засегне това, което купувачите могат да си позволят. Това може да доведе до намаляване на средната продажна цена, но експертите не се притесняват, тъй като те все още са под лихвите по ипотеките от 8% от неотдавнашната рецесия.

Най-добрите места за живеене и къде да търсят имоти за продажба в Минесота са различни.

Почти 60% от Минесота живее в метрополията на Twin Cities. Това се състои от Минеаполис, най-гъсто населеният град в Минесота, столицата на св. Павел и околните периферии.

И двата св. Павел и Минеаполис са силно оживени градове с достъпни средни продажни цени, които продължават да се увеличават все повече.

Списание Форбс също така в последно време гласува Минеаполис като най-здравословния град в Америка, така че е много добре да се търси имот за продажба в Минесота.

Метрополията на Twin Cities е тринадесетата по големина метрополия в страната. Освен това има 17 градове в Минесота с население над 50 000 души. Южните предградия на близките градове, като например Лейквил, се възползват от високопроизводителните училища, постоянния и все по-нарастващ жилищен пазар.

Пазарът на недвижими имоти в Минесота за 2018 г. ще продължи да поддържа стабилния ръст на средните продажни цени, но ще трябва да се бори със спада на акциите и възбрани, които се случват над националното ниво. Продавачите могат да се насладят на изобилието на търсене и недостига на доставки.

  •  
    Хармъни: градът на Минесота, сградата на паладин!

    Хармъни: градът на Минесота, сградата на паладин! Искам да инвестирам Но къде? Искам да отида и да живея в чужбина Но как? Спрете да си зададете тези въпроси! Вашето решение е в тази кратка статия. Имате право, просто трябва да се чувствате комфортно и да се ръкувате с писалка и хартия, за да п ...

Карта, движение на цените и статистики

Свързани Недвижими имоти

Cod. 11641

За продажба Двустаен, Минесота, Saint Paul, Saint Paul, Saint Paul

452,061.76BGN
За продажба
Двустаен

50 m²
Apartement за продажба
UNAVAILABLE
Cod. 7036

За продажба По-голям от петстаен, Минесота, Minneapolis, Minneapolis, Minneapolis

289,319.53BGN
За продажба
По-голям от петстаен

40 m²
Голямо студио в сграда в стил Арт Деко
UNAVAILABLE
Карта, движение на цените и статистики
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB